e-Learning

Eis ergon Digitaal levert, sinds de oprichting in 2007, totaaloplossingen op het gebied van e-learning.

De door ons geleverde elektronische leeromgevingen worden onder andere ingezet door veiligheidsregio's ten behoeve van de multi- en mono-disciplinaire operationele voorbereiding van operationele medewerkers van brandweer, politie, ambulancediensten en geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR).

Ontwikkelen lesstof

Voor het ontwikkelen van de lesstof werkt Eis ergon Digitaal samen met Piet Peeters - Woord in Vorm. In deze unieke combinatie zijn wij in staat om in maatwerk, met inhoudelijke kennis van zaken kwalitatief hoogstaande lesstof te ontwikkelen voor onze opdrachtgevers.

De lesstof wordt ontwikkeld in SLiM. SLiM is de online lesstof ontwikkel omgeving van UNI-Learning. Bij het ontwikkelen van lesstof in SLiM letten wij er scherp op dat de lesstof in vrijwel alle actuele en gangbare webbrowsers en platformen te gebruiken is.

Windows, macOS, ChromeOS, Android, Linux, iOS, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari of een Citrix virtuele desktop omgeving; het werkt!

macOS

iOS

Leeromgeving

Voor het aan de cursist aanbieden van de door ons in SLiM, veelal in maatwerk ontwikkelde, lesstof is een elektronische leeromgeving (of in het Engels een learning management system - LMS) nodig.
Voor opdrachtgevers die niet beschikken over een eigen learning management system maken wij gebruik van het LMS van UNI-Learning: FLOWSPARKS.

Voor opdrachtgevers die beschikken over een eigen LMS (bijvoorbeeld de BrandweerELO!) zorgen wij voor het aanleveren van de lesstof in een vorm die bruikbaar is in het gebruikte LMS.

FLOWSPARKS levert niet alleen een beveiligde toegang tot de lesstof voor cursisten maar vormt ook de basis voor onze uitgebreide rapportagemodule FSReports. Vanuit FSReports ontvangen cursisten (en desgewenst de afdeling opleidingen) na afronden van de cursus/scholing via email hun certificaat.


Klik op de afbeelding hieronder om een voorbeeld te bekijken de lesstof die door Eis ergon Digitaal BV wordt geleverd.