Eis ergon Digitaal bv


Eis ergon Digitaal bv is in 2007 opgericht door Jaap van der Veen. Sinds de oprichting levert Eis ergon Digitaal bv aan opdrachtgevers in het veiligheidsdomein adviesdiensten, interim- en project- en programmamanagement op het snijvlak van ICT, kennis- en informatiemanagement en opleiden, trainen en oefenen.

Logo Eis ergon Digitaal BV

Eis ergon Digitaal bv
Keizerstraat 38
3841 AD Harderwijk

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 08161550
Algemene voorwaarden Eis ergon Digitaal bv


Jaap van der Veen

Jaap van der Veen

0341 55 08 93

06 113 305 65

Jaap van der Veen

Jaap van der Veen is een programma- en projectmanager met een voorliefde voor trajecten waarin sterk uiteenlopende belangen een rol spelen. Hier kan andere andere gedacht worden aan projecten op het snijvlak van ICT, kennis- en informatiemanagement en opleiden, trainen en oefenen:

Jaap is na zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in meerdere functies werkzaam geweest binnen de Koninklijke Landmacht. Daarna is hij werkzaam geweest in het academisch onderwijs (Erasmus Universiteit), in het bedrijfsleven (onder andere bij Apple) en in een aantal officiersfuncties binnen de brandweer.
In 2007 richtte hij Eis ergon Digitaal BV op. Vanaf 2007 heeft hij, onder andere in samenwerking met Eis ergon BV veel opdrachten uitgevoerd - in het (fysieke) veiligheidsdomein -als projectleider/ -coördinator, adviseur, trainer, docent en programmamanager.

Een overzicht van opdrachten waarin Jaap van der Veen een rol heeft gespeeld als programmamanager, projectmanager, projectleider, observator of docent/trainer is te zien op de pagina Ervaring.


Samenwerking

Afhankelijk van de door de opdrachtgever gewenste dienstverlening wordt door Eis ergon Digitaal bv samengewerkt met diverse andere bedrijven en ondernemers die (vaak gespecialiseerde) kennis, vaardigheden, producten of diensten leveren.

Eis ergon Digitaal bv werkt bijvoorbeeld samen met: